Gildewerkplaats intervisie:
– in één middag groeien
– intervisie en training

Gildewerkplaats biedt intervisie en training voor ondernemers. Met én van elkaar leren is investeren in jezelf en je ondernemerschap. Dat geeft groei.

 95,00 ex BTW

Categorie:

Compact en krachtig

Ondernemerschap confronteert je met veel vragen en je staat er vaak alleen voor. Dan is het prettig om in een vertrouwelijke sfeer te kunnen sparren met mede-ondernemers, die het klappen van de zweep kennen. Dat kan in de Gildewerkplaats. De Gildewerkplaats biedt compacte intervisie en training voor ondernemers. Door met én van elkaar te leren investeer je in jezelf, je ondernemerschap en in je bedrijf. En dat geeft groei, want de gezamenlijke kennis en ervaring van een groep ondernemers is groot. Groter dan je denkt.

Voorbereiding loont

Bij je aanmelding geef je alvast aan over welk thema je wilt sparren. Je bereidt je vraag verder voor met behulp van de handreiking. Voor elke intervisie-casus trekken we een uur uit. Op basis van de ingebrachte thema’s wordt een passende groepsindeling van drie of vier personen gemaakt voor de gesprekken. Zo leer je mee met de anderen.

Ook online

Van een week van tevoren tot een week erna krijg je een uitnodiging voor toegang tot de online Gildewerkplaats, zodat je alvast met de andere deelnemers kennis kunt maken en vragen kunt delen.

Bijdragen kan

In het programma is er een optioneel plenair onderdeel waar je een bijdrage kunt leveren uit jouw kennis over ondernemen en ondernemerschap. Doorgeven is zelf leren. De letter S van MASTERY staat voor ‘Sharing’ hoort bij de weg naar meesterschap. Maximaal een half uur.

Geef bij het reserveren in het veld ‘opmerkingen’ aan waarover je eventueel een onderdeel training of workshop wilt doen. Indeling van je bijdrage is afhankelijk van de deelnemers, de ingebrachte thema’s en de aanmeldingen.

Programma

De bijeenkomst duurt bij elkaar 4 uur, waarin twee keer een korte pauze. Een casus duurt een uur en bestaat uit vier stappen:

  • de inbrenger vertelt over de casus aan de hand van de vragen in de handreiking
  • een vragenronde voor de meedenkers zodat iedereen het voldoende begrijpt
  • een suggesties en ideeën-ronde (niet directief) waarbij de inbrenger luistert
  • de inbrenger spreekt zijn inzichten en conclusies uit naar de groep.

Het Gilde zorgt voor de faciliteiten en een goede balans. Algemene leiding is in handen van Bernard de Groot, initiatiefnemer van het Gilde van Ondernemers. Het programma en de deelnemers van de eerstvolgende Gildewerkplaats intervisie worden daags tevoren aan je gestuurd. Er is altijd een minimum van 7 deelnemers.

Let op: we starten exact 13:00 uur. Wees op tijd, want anderen rekenen op jouw komst en je bijdragen. Inloop vanaf 12:00 uur, optioneel met lunch. Geef even aan op je mee wilt lunchen, met de code ‘lunch‘ wordt €15 opgeteld bij je rekening voor een goed verzorgde lunch.

Datum

Op dit moment staan gepland:

  • vrijdagmiddag 25 augustus, 13:00 – 17:00, inloop vanaf 12:00 uur

 

Bel Bernard de Groot, Reisgezel bij het Gilde van Ondernemers voor overige opties: 06-1244 6086.

Kleine investering, groot resultaat

Je investering in tijd is een middag en de financiële investering is klein. Voor 95 euro kun je deelnemen, inclusief koffie, thee en lekkers. Het resultaat is een verfrissende kijk op jouw uitdaging en nieuwe antwoorden op je vraag door ervaren ondernemers. Nieuwe contacten om mee door te praten. Nieuwe kennis over meerdere aspecten van ondernemerschap door het meedenken met en luisteren naar de andere deelnemers. NB: deelname vereist minimaal drie jaar ervaring als ondernemer.

Bij annuleren worden €45 organisatie- en reserveringskosten in rekening gebracht. Je kunt tot drie dagen tevoren annuleren, daarna kun je alleen een vervanger sturen.

Centrale lokatie

Op een centrale plaats in Nederland, bij Seats2Meet boven Amersfoort CS. Het is dus makkelijk om met de trein te komen.

Aanbevelingen

“Als verandermanager en bedrijfscounselor heb ik ruime ervaring met intervisie, als deelnemer en begeleider. Mij verrassen is dan ook een prestatie. Bernard is dat met zijn professionele aanpak gelukt. Hij weet een sfeer te creëren die uitnodigt tot reflectie en groei zonder dat je er hard voor moet werken. Er zijn, genieten, meedenken en je open stellen voor suggesties is ruimschoots genoeg.” – Karola Asche, Headson Advies

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gildewerkplaats intervisie:
– in één middag groeien
– intervisie en training” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 95,00 ex BTW Reserveren