≡ MENU

Trek samen op in de beweging
voor en door ondernemers

Gilde van Ondernemers

Neem contact op en sluit je aan.

Initiatiefnemer Bernard de Groot
Adres Valeriaanstraat 90
3765 ES Soest
Tel +31 6 12 44 60 86
Mail info@gildevanondernemers.nl
Web www.gildevanondernemers.nl
KvK 522 400 10
BTW NL 179090033 B02
IBAN NL 36 TRIO 0198 4699 26

Algemene voorwaarden

De dienstverlening van en binnen het Gilde van Ondernemers is bedoeld als inspiratie en geldt noch als advies noch als dwingend voorschrift. Opvolgen van inspiratie van het Gilde van Ondernemers of van andere ondernemers en deelnemers, geschiedt uiteraard geheel op eigen risico en is en blijft geheel de verantwoordelijkheid van de ondernemer. Het Gilde van Ondernemers aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het handelen van ondernemers als gevolg van deelname in een van de programma’s.

Het Gilde van Ondernemers doet haar uiterste best om een de hoogste kwaliteit aan ervaring en leereffect te geven. Maar soms is er geen match, ofwel van de kant van de ondernemer ofwel van de kant van het Gilde. Als het programma of de deelnemer onverhoopt toch niet voldoet aan de verwachtingen kan de samenwerking in goed overleg worden beëindigd en een redelijk deel van de betaling worden geretourneerd, en/of de incassering met ingang van de volgende maand na melding worden gestopt.

Het Gilde van Ondernemers neemt risico door het reserveren van locaties en inhuren van ondersteuning. Bij onverwachte en ongeplande afwezigheid voor een evenement wordt u vriendelijk verzocht dit te melden aan het Gilde van Ondernemers. Restitutie van betaling voor afzonderlijke evenementen kan niet plaatsvinden omdat de kosten en reserveringen voor de programma’s gebaseerd zijn op deelname van alle personen.

Privacy statement

Het Gilde van Ondernemers slaat alleen gegevens van ondernemers op ter directe ondersteuning van de administratie: bedrijf, naam, adres, geboortedatum en mailadres. Deze gegevens worden niet doorverkocht of doorgegeven aan andere partijen. De opslag en verwerking vindt plaats op twee online lokaties buiten het Gilde: de mailadressen en bestellingen in een WordPress-website met MailPoet, Woocommerce- en Mollie-plugins, gehost door Xolution in Nederland, en de financiële administratie in Exact Online via administratiekantoor Ygrec Baarn.