≡ MENU

Gildewerkplaats: elkaar verder helpen

Om de ontmoetingen die je met elkaar hebt te verdiepen is er onze Gildewerkplaats: een combinatie van face-to-face én online intervisie.

De online uitwisseling (via besloten toegang tot www.gildewerkplaats.nl) is gebaseerd op korte video-ontmoetingen zodat alle Reisgezellen elkaar kunnen blijven zien en ook de bedoeling achter een vraag of advies kunnen begrijpen. Dit verankert en versterkt het leren en groeien en het effect van met elkaar optrekken.

1. Meer leren – Vraag en antwoord

In de besloten groep kun je je vragen stellen. Deze vragen verschijnen in de ‘inbox’ van je Reisgezellen. Zij kunnen er desgewenst op reageren en antwoorden met een korte video. Dat is in ieders belang: doorgeven is groeien. Let op: er  is geen verplichting om te antwoorden, en het is niet live, dus het hoeft ook niet te worden geagendeerd: je kunt kijken en bijdragen op een moment dat jou schikt.

2. Meer zien – Inspiratie en uitdaging

Regelmatig krijg je een video-inspiratie en uitdaging die je helpt om zaken weer anders te zien. Voorbeeld is een korte video van een ervaren ondernemer die een prikkelende stelling en uitleg geeft over ondernemerschap. Een inspiratie is in principe binnen enkele minuten te bekijken, en ook antwoorden kost niet meer dan een paar minuten. Tussen die momenten ligt natuurlijk het denkproces dat jij in je hoofd laat spelen en in gesprekken met de anderen. Daar zit de waarde: in het denken en delen.

Resultaat

Je hebt altijd andere ondernemers als klankbord en blijft continu gericht op je groei als ondernemer en versnelt zo je weg naar meesterschap in ondernemen.