≡ MENU

Aandacht voor het Gilde in de media

Het Gilde van Ondernemers trekt de aandacht in de media.

De Financiële Telegraaf

Gilde introductie artikel DFT 3-12-2015
do 03 dec 2015, 09:36
Meesterschap in ondernemen
door Paola van de Velde
BUNSCHOTEN – Het ouderwetse gildesysteem is aan een comeback bezig in Nederland. De laatste tien jaar duiken steeds meer nieuwe broederschappen op. Van het Gilde van Nederlandse Meesterkoks tot die van goudsmeden of vrijwillige molenaars. De jongste loot aan deze stam is het Gilde van Ondernemers, dat streeft naar meesterschap in ondernemen.

Link naar de rest van het artikel.

Spreken op ‘Staat van het MKB’

Bij de lancering van ‘De Staat van het MKB‘ op 23 november 2015 mocht initiatiefnemer Bernard de Groot het gilde vertegenwoordigen in aanwezigheid van de koningin. Op het podium vertelde hij over de behoeften van de MKB-ondernemer: de échte motor en brandstof van het MKB. Na afloop is de splinternieuwe tweede druk van ‘Meesterschap in ondernemen’ overhandigt aan koningin Máxima.

Máxima krijgt 2e druk Meesterschap in ondernemen

 

Radio: BNR en werken.fm

In oktober 2014 deed initiatiefnemer Bernard de Groot een oproep op BNR in het programma ‘Zakendoen Met’ naar aanleiding van het verschijnen van zijn boek Meesterschap in Ondernemen. In zijn boek schets hij een opzet voor een beweging van ondernemers: het Gilde van Ondernemers. Luister hier dat interview terug:

 

Werken.fm De Groot was in oktober 2014 te gast bij het radiostation werken.fm.

Artikelen in magazines en andere media

Verder stonden artikelen over het Gilde van Ondernemers en het boek ‘Meesterschap in ondernemen’ in: De StentorDe Ondernemer.nlMarketing Tribune en Magazine Baaz, NOAB magazine en het RadioCafé van MKB Radio.