≡ MENU

Coaching op ondernemerschap
Business en personal development

Doelgericht gesprek voor doorbraak naar jouw doelstellingen, in jouw persoonlijke situatie en jouw bedrijf. Persoonlijke en zakelijke coaching op ondernemerschap.

 395,00 ex BTW

Categorie:

Als ondernemer sta je er alleen voor. Contacten genoeg, maar niet waar je het achterste van je tong kunt laten zien. Je zoekt een plek waar je je afwegingen, hoop en twijfels kunt wikken en wegen en een eerlijke reflectie kunt krijgen op je plannen.

In een doelgericht coachings-gesprek gaan de ervaren coaches uit het Gilde, samen met jou op zoek naar de doorbraak om jouw doelstellingen te bereiken. Binnen de context van jouw persoonlijke situatie, wensen en bedrijf. Het gesprek is face-to-face en duurt maximaal twee uur.

Bel Bernard de Groot voor informatie en intake (06 – 1244 6086)

Een gesprek met Bernard levert mij altijd nieuwe perspectieven, een aanscherping, een waarschuwing of aanmoediging op.  Waardevolle momenten zonder belerend te zijn. Coaches die precies weten hoe het moet kennen we allemaal. Bernard weet dat ondernemen een spel van onzekerheid is. Er zijn geen quick fixes voor de unieke situaties waar wij als ondernemers voor staan. Bernard heeft de gave om dezelfde kant op te kijken en je verder te brengen door scenario’s, gedachten en ideeën te bevragen. Zijn vragen leiden tot inzicht. Dat is direct inspiratie om jouw plannen te verbeteren. Het is een aanwinst om Bernard regelmatig mee te laten kijken. – André Schaap

 

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Coaching op ondernemerschap
Business en personal development” te beoordelen

 395,00 ex BTWReserveren