Gildedag 2018 – vrijdag 5 oktober
Werken aan je bedrijf

Aanbieding!

De jaarlijkse Gildedag is een unieke ‘pitch-free zone’ voor de verhalen achter de successen; authentiek, echt en open. In 2018: Werken áán je bedrijf.

 495,00  195,00 ex BTW

Categorie:

Op vrijdag 5 oktober kunnen ondernemers genieten van de vierde editie van de Gildedag (hier een korte terugblik op 20172016 en 2015). 

Thema is ‘Werken aan je bedrijf’

Het is een simpel inzicht als je het weet: ondernemers moeten niet werken in hun bedrijf, maar alleen werken áán hun bedrijf. Zo simpel, maar zo fundamenteel en zo weinig ondernemers doen het. Gewoon omdat ze nog niet zien hoe ze zelf overal inzitten en de bottleneck vormen van processen en van de groei. Ondernemers die afstand nemen en gaan werken áán hun bedrijf zorgen voor de ruimte die nodig is om het bedrijf te laten groeien tot haar volle wasdom.

Daarom is het thema van 2018 ‘Werken aan je bedrijf’. De sprekers en de gesprekken zijn erop gericht om jou te helpen concrete stappen te ondernemen om los te komen van je bedrijf, meer tijd te hebben voor de leuke dingen en tegelijk je bedrijf de ruimte te geven waar het naar snakt om te groeien.

Samen sneller

Je versnelt je leer-ervaring door je inzichten en vragen te bespreken met mensen die dezelfde weg gaan als jij. Helderheid en inspiratie voor het maken van keuzes en nieuwe wegen en antwoorden vind je in vertrouwd gesprek met andere ondernemers in een ‘pitch-free zone’ waar het vertrouwd en veilig is om te delen. Waar verhalen worden gedeeld zonder reclame en stoere praat.

Costas Papaikonomou“Te vaak verzanden bijeenkomsten voor ondernemers ‎in netwerken, mekaar aftroeven of verkooppraat. De Gildedag brengt ondernemers terug tot de kern van hun drijfveren en houdt hen een spiegel voor. Geen eenrichtingsverkeer maar discussie met collega-ondernemers: uitdagend, verrassend en persoonlijk.‎ Een verrijking.” – Costas Papaikonomou – co-founder Happen en Winkle

Wat leer je op 5 oktober?

Hoe drie inspirerende ondernemers bouwen aan hun dromen en de noodzakelijke en soms lastige keuzes maken die daarbij horen. En verder:

 • Hoe je als ondernemer keuzes maakt die leiden tot groei.
 • Hoe je van werken in je bedrijf komt tot werken aan je bedrijf.
 • Hoe je je idealisme, passie en zakelijkheid kunt combineren.
 • Hoe je kunt blijven werken aan je eigen ontwikkeling en groei.

Het resultaat van de dag is dat je sterker staat in je afwegingen en keuzes en voor het komende jaar.

Reserveren

Drie inspirerende ondernemers delen

De Line-up van meesterondernememers voor 2018 wordt in de loop van maart 2018 bekend gemaakt maar is gegarandeerd weer minstens zo inspirerend als in de voorgaande jaren.

Iedereen deelt

Iedere deelnemer deelt in kleine groepen uit eigen ervaring als ondernemer naar aanleiding van de keynotes, en dromen met keuze-vragen of dilemma’s.

Muzikale verrassing

Er is ondernemende muzikale ondersteuning; een verrassing. Zie verder de tab ‘Programma’ bovenaan de pagina.

Gastheer is Bernard de Groot, auteur van het boek ‘Meesterschap in ondernemen – een gilde voor groei’, en initiatiefnemer van het Gilde van Ondernemers.

Aad Vermeulen“De Gildedag was een waar feest: andere ondernemers ontmoeten en samen praten over zaken die er toe doen. Afwisselende sprekers met een verhaal waarover wordt doorgepraat.” – Aad Vermeulen, founder Aatop

Logistiek

Datum:  vrijdag 5 oktober 2018
Locatie:  Eemlandhoeve Bunschoten, vlakbij Amersfoort
Inloop:  09:30 uur – Start:  10:00 uur – Einde:  17:00 uur.
Zie de tab ‘Programma‘ bovenaan de pagina voor meer informatie.

Optioneel: Neem na afloop een biologisch diner (vlees of vegetarisch) met drankjes. Even rustig napraten, leren en genieten van de rust, ruimte en de aanwezigen tot 20:00 uur.  Gebruik bij het boeken de code ‘diner‘ voor de aanvullende €50.

Voorwaarden

Iedere ondernemer is welkom, ook als je geen Gildelid bent. Let op: het Gilde is een strikte ‘pitch-free zone’ waar men niet komt om zaken met elkaar te doen; je komt er voor jezelf en niet namens je onderneming.

Investering

Reserveer tijdig je plek aan tafel want er is plaats voor 50 deelnemers, verdeeld over tien tafels van vijf ondernemers. De eerste 15 zijn al binnen. Investering is €495,- excl. BTW, all-in: eten & drinken, en een kwartaal gratis toegang tot de Gildewerkplaats en het boek ‘Meesterschap in ondernemen’ t.w.v. €39,95. Maar vooral jouw groei.

 

Aanbieding: super early-bird €195

Tot 31 maart is de toegang slechts €195,- voor de super early-bird boekers. Boek snel en verzeker je van een stoel aan tafel voor deze allerlaagste prijs. Dit is voor het volledige dagprogramma inclusief lunch en drank.

Reserveren

Tom Santegoeds - Femto Engineering“Bij de Gildedag word je aan het reflecteren en nadenken gezet. De verscheidenheid aan interesses en inzichten komen samen in de gezamenlijke gemene deler om jezelf te willen ontwikkelen als persoon en als ondernemer.” – Tom Santegoeds – co-founder Femto

Programma

Op de Eemlandhoeve is er vrij parkeren en kun je inlopen vanaf 9:30 voor een drankje. We starten om 10:00 uur met 50 ondernemers.

Programma op hoofdlijnen (onder voorbehoud):

9:30    Inloop

10:00  Welkom, programma en kennismaking tafelgenoten

10:45  Spreker 1 (45 min)

11:30  Gesprek 1 (45 min)

12:15  Lunch

13:00  Spreker 2 (45 min)

13:45  Gesprek 2 (45 min)

14:30   Break (30 min)

15:00  Spreker 3 (45 min)

15:45  Gesprek 3 (45 min)

16:30  Conclusies

17:00  Slot

Optie: Avond met diner

Neem na afloop een biologisch diner (vlees of vegetarisch) met drankjes. Even rustig napraten, leren en genieten van de rust, ruimte en de aanwezigen tot 20:00 uur.  Gebruik bij het boeken de code ‘diner‘: dit voegt €50 toe.

Reserveer nu je stoel.

Reviews

 1. Richard Zohlandt (geverifieerde eigenaar)

  Super leuke inspirerende dag; ook dit jaar ben ik er weer bij.

 2. Maria Zwart

  Een mooie dag, afwisselend programma met inspirerende sprekers en intervisie.
  Het programma en contact met andere ondernemers houden mij een spiegel voor.
  Ik kom hier altijd geïnspireerd vandaan, vaak op gebieden die ik niet van te voren had bedacht.

 3. Jan ten Thije (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb in 2016 mijn eerste Gildedag mogen meemaken. Het was een leuke, inspirerende en reflecterende dag. Ik ben het achteraf gaan zien als een cadeautje aan mezelf.

 4. Mike Frankhuizen

  Gun jezelf een dagje leren van meester ondernemers; eenmaal over de drempel van het arbeidsethos van ‘door door door’ , gewoon de moeite waard.

 5. g.c.westeneng (geverifieerde eigenaar)

  De Gildedag 2016 heeft mij nieuwe inzichten en perspectieven geboden. Het heeft me geholpen om verder te denken dan de grenzen die ik eerder aan mijn ondernemerschap stelde. Zeker aan te raden!

 6. Wesley Spoel (geverifieerde eigenaar)

  De Gildedag van 2017 was voor mij erg waardevol. Je leert van elkaar en verbreed je eigen kijk en manier betreft ondernemen. Daarom beveel ik een dag zoals deze zeker aan!

 7. Jan Ketelaar

  De Gildedag van 22 september 2017 vond ik echt heel inspirerend door de volgende elementen:
  – inspirerende ondernemers met een mooi verhaal als sprekers
  – voldoende interactie met hen ook ook met de deelnemers onderling
  – heel goede en inspirerende en leuke intermissies met mooie muziek of discussies
  – plezierige gezamenlijke maaltijden waarin er gelegenheid was voor informele contacten
  Een dikke tien voor Bernard en zijn team!

 8. Mark van den Houten

  Een heerlijke dag; niet alleen op de inspirerende lokatie, maar ook door de goede verzorging van de dag, de diepgang die bernard weet aan de brengen zodat door mooi- en succesverhalen heengeprikt wordt. Altijd leuk om de ervaringen van anderen te horen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 495,00  195,00 ex BTWReserveren