≡ MENU

Meesterproeven in Amersfoort
haal het beste uit jezelf en je bedrijf

Ondernemer, krijgt jouw bedrijf alles wat erin zit? Waar sta je op de weg naar meesterschap? Inspireer jezelf tijdens het unieke programma Meesterproeven.

 695,00 ex BTW

Categorie:

Er zijn drie zaken die een mens gelukkig maken en vervulling geven: Mastery (meesterschap), Autonomy (autonomie) en Purpose (zingeving). Aldus Daniel Pink, in zijn boek ‘Drive!‘ De autonomie zit bij de meeste ondernemers wel goed. Maar meesterschap en zingeving? Ga op een inspirerende reis naar jouw meesterschap tijdens het unieke programma ‘Meesterproeven’.

Roy Masin

Roy Masin

“Verrassend, verfrissend en inspirerend. Een ervaring die je niet gauw vergeet. Kan ik iedereen van harte aanbevelen.” – Roy Masin, directeur St1 gallery

Meesterschap

Meesterschap is een term uit de gilden van de Middeleeuwen en nog steeds springlevend. Het bevat de wens om steeds beter en sterker te worden, zowel zakelijk als persoonlijk, en het beste uit jezelf te halen. De meester had al vele plafonds in zijn leven doorbroken: van leerling, naar gezel, naar reisgezel. En een meesterproef afgelegd. Maar bleef streven naar beter. Het ging immers niet om de bestemming, niet om de status, maar om de reis, de voortdurende groei. Persoonlijk én zakelijk.

Als je het beste uit jezelf wilt halen en wilt ervaren wat de reis naar meesterschap voor jouw groei kan betekenen, kom dan naar dit bijzondere evenement. Word verrast en uitgedaagd en ontmoet gelijkgestemden.

Ron Brand

Ron Brand

“Een prachtig kado dat elke ondernemer zichzelf zou moeten gunnen.” – Ron Brand, directeur/eigenaar TeamTVA!

‘Meesterschap in  ondernemen’

Dit unieke en onconventionele evenement is tegelijk een reis en een avontuur. Het is gebaseerd op de groeimodellen uit het boek ‘Meesterschap in ondernemen – een gilde voor groei’. De auteur, Bernard de Groot, initiatiefnemer van het Gilde van Ondernemers, begeleidt dit evenement, en daagt uit tot zelfreflectie met de betere vragen en lakmoesproeven.

Bernard de Groot

Bernard de Groot

“Als ondernemer ben je tegelijk de motor én de rem van de onderneming. Word je bewust van de effecten van je wereld- en zelfbeeld, je persoonlijkheid en gedrag: handvatten om het beste uit jezelf te halen. En je bedrijf verder te laten groeien.”
– Bernard de Groot, Auteur, Reisgezel en begeleider

Geheim en verrassend

Op geheime locaties in Amersfoort ontvouwt zich een verrassend programma met unieke ervaringen waar je nog lang van zult nagenieten. Je krijgt inzicht in de historische oorsprong van meesterschap en gilden en hoe die weg er vandaag zou kunnen uitzien voor ondernemers zoals jij. En dat gaan we ervaren. Met alle zintuigen: ogen, oren, mond, gevoel… Dompel jezelf onder in een andere wereld en laat je even meenemen op deze ‘reis’. Centraal staat jouw groei. Van jou als mens en ondernemer. Onder andere gaan we in gesprek over wie jouw meesters (kunnen) zijn en wat we van hen zouden kunnen leren. En verder echt anders dan anders.

Aad Vermeulen

Aad Vermeulen

“Het verrassingselement trekt je uit je comfortzone; de ideale omstandigheid om samen na te denken, grenzen af te tasten en open te staan voor persoonlijk groei.” – Aad Vermeulen, directeur/oprichter AATop personeelsintermediair

Aan boord van varend monument

We zijn met een selecte groep en hebben het varend monument de Spits Vita Nova, tevens hotelboot, helemaal tot onze beschikking zodat we niet gestoord worden in onze gesprekken.

Zoek de diepte, en ga aan boord bij Meesterproeven.

Pieter Boots - Bomacon

Pieter Boots

“Bijzondere bijeenkomst. Je eigen rol staat centraal en je komt jezelf tegen: waarin ben je meester en wat kun je ermee? De groep maakte het zelf met een Gilde als voorbeeld. Bernard als begeleider maakte het compleet. Het was een enorme ervaring, echt een aanrader! ” – Pieter Boots – Bomacon

Meld je tijdig aan

Haal het beste uit jezelf en meld je tijdig aan voor dit 10-uurs evenement. We trekken als een kleine groep ondernemers met elkaar op. Inloop is op vrijdag om 13:30, en het programma loopt tot 23:30 uur.

Reserveren

Marianne de Winter - De Winter Logistics

Marianne de Winter

“Met een verrassend en afwisselend programma leidt Bernard je mee in de verdieping van je eigen drijfveren als ondernemer. Door verschillende manieren van meesterschap te ervaren, kom je weer een stapje verder in je persoonlijke ontwikkeling. De aanwezigheid van andere gelijkgestemde ondernemers maakte het compleet.” – Marianne de Winter – De Winter Logistics

Liesbeth Josiassen - Prima Donna communicatie

Liesbeth Josiassen

“Een geestverruimende ervaring die ik elke ondernemer die aan een stap toe is toewens. Een reis langs bijzondere plekken waardoor je in allerlei nieuwe hoekjes van je geest – en daarbuiten – komt.“ – Liesbeth Josiassen – Prima Donna communicatie

Investering

Meesterproeven is een compleet programma inclusief begeleiding, verzorging, sprekers, activiteiten, meesterlijk eten en drinken, het boek ‘Meesterschap in ondernemen’ en een tastbaar aandenken. En natuurlijk zicht op je weg naar meesterschap. Er is op dit evenement beperkt plaats, vanwege de kwaliteit en ruimte voor interactie, voor maximaal 7 ondernemers. Let op: dit programma vereist een minimum van 5 jaar ervaring als ondernemer. Je investering is €695,- ex BTW. 

Reserveren

Gert Breman

Gert Breman

“Ik kan ondernemers echt aanraden om deel te nemen aan het evenement: een schitterend programma met veel afwisseling waar ik regelmatig aan terugdenk. De investering meer dan waard.” – Gert Breman, directeur/oprichter Share-it! en ex directeur/oprichter Fortune hot drinks

Samenwerking

Dit programma is aanbevolen door VNO-NCW Midden, VNO-NCW West en LWV.

Reviews

 1. Peter F. Robbers

  Tja, en daar zit je dan met je mathematische geest, gevuld met getal-relaties en exacte verbanden. Neemt Meester Bernard je mee op reis naar het Gilde van Waarden!

 2. Patrick van der Leelie (geverifieerde eigenaar)

  Ik vond het een bijzondere reis om zo met jezelf bezig te zijn en te ervaren wie jezelf nu eigenlijk echt bent. De opbouw van het programma is heel verhelderend en zet je tot nadenken. Onder leiding van Bernard even uit je comfort zone treden werkt echt verhelderend. Ik kan het iedereen aanraden.

 3. Nick Crutzen

  “Bijzonder” omschrijft naar mijn mening het best deze waarachtige reis die je maakt.

 4. Nicole van den Bos

  Op een bijzondere plek, net onder het maaiveld, waren in alle vertrouwelijkheid bijeen en deelden we wat deelbaar was. En dat was veel. Dankzij de bezielende leiding van Bernard. Mooie tijd om te koesteren.

 5. Eelco Themans

  Een korte en intensieve reis die me aan het denken heeft gezet. Enerzijds door de interactie met collega ondernemers, anderzijds door een programma dat je op bijzondere plekken brengt. Food for thought…

 6. Stef Aelmans

  Al sparrend met andere ondernemers sta je stil bij het vak ondernemerschap. Je krijgt andere inzichten, deelt passie en het zet je aan tot denken over dit vak.

 7. Jan Bergman

  Bijzonder prettig vond ik de afspraak dat je geen getallen in €, aantal medewerkers etc., mocht noemen om te voorkomen dat je teveel onder de indruk van de andere geraakt. Handig, je kunt meteen door naar de kern en hebt geen last van andermans ‘geursporen’. Ook deze keer weer iets voor mezelf meegenomen dat me tot nadenken aanzet.

 8. Luuk Platschorre

  Een bijzonder gezelschap reizend naar meerdere bijzondere plekken en luisterend naar bijzondere mensen, levert daadwerkelijk een zeer bijzondere avond op. De gesprekken die volgden gingen al snel behoorlijk diep, en ik heb het gevoel dat ik elk van de aanwezige reisgenoten over jaren nog steeds kan bellen en dat ze zich dit evenement herinneren. Inspirerend!

 9. Mark van Heusden

  Gaaf om met andere ondernemers samen een inspiratiereis te maken! Veel indrukken in korte tijd maar mooi kans om samen deze te verwerken en elkaar drijfveren en passies te horen, proeven. In het najaar maken we deze korte ‘reis’ opnieuw met een nieuwe groep ondernemers (jong en oud) – zeer de moeite waard.

 10. Jan Huijgen

  Ervaringsrijker — de passie proevend en ont-moetingskracht als je met betrokken ondernemers op reis gaat. En soms midden in een intens opvoeringselement terecht komt, of met een echte gildemeester spreekt, het zijn bijzondere leerervaringen die je als ondernemer prikkelt in je eigen ontwikkeling.

 11. Mark van den Houten

  Ik heb zelf ook erg genoten van de relaxte opzet van de dag, de waardevolle ontmoetingen met collega ondernemers en natuurlijk de erg leuke verrassingen van het programma. Ben zelf trainer coach en deze dag heeft me geïnspireerd om heerlijk ontspannen mijn werk te mogen doen.

 12. Ayla Verheijen

  Ik kan maar een ding zeggen: aanrader!!!!

 13. Paul Stoffels

  Wat cynisch begonnen en positief verrast. Door de introductie bij mensen die vol passie en overgave dat doen waar hun hart ligt.

 14. Tonny Winkelhorst

  Een bijzondere ervaring op een bijzondere plek.
  Interessant en inspirerend om met collega ondernemers de diepte in te gaan.
  Ook de afwisseling in het programma zorgt ervoor dat je je geen moment verveeld.

 15. bob kaptein

  Een verrassend nuttige tijdsbesteding die de normale programma’s verslaat; ontdek de beperkingen en mogelijkheden van jezelf. Met behulp van de vakkundige leiding van Bernard en natuurlijk je collega ondernemers, wordt je in staat gesteld om snel tot de kern te komen: wie ben je, wat drijf je, wat bepaalt je keuzes

 16. René van Tol MNGG FIPG

  Delen van je kennis en het delen van je ervaringen zorgen voor groei. Niet alleen bij anderen, maar ook zeker bij jezelf. Bernard weet dat als geen ander en brengt op succesvolle wijze ondernemers bij elkaar om hun kennis en ervaringen te delen met anderen. Meedoen dus.

 17. Lars Ros

  De belofte dat dit programma Meesterproeven een leerzame reis is wordt volledig ingelost. Complimenten voor de sfeer het verrassende programma! Bernard is een ware leider als het gaat om het opstoken van de gesprekken, kwaliteit van de vragen en weet zo diepgang te brengen in dit programma. Een aanrader voor elke ondernemer die zichzelf serieus neemt en weet hoe waardevol het is om als mens, en dus als ondernemer, te groeien.

Een beoordeling toevoegen

 695,00 ex BTWReserveren