≡ MENU

Lidmaatschap Gilde van Ondernemers
fundament voor groei

Als ondernemer wil je een verrijkende impact hebben en alles uit je bedrijf halen. Lidmaatschap van het Gilde van Ondernemers vormt jouw fundament voor groei.

 795,00 ex BTW

Categorie:

Lidmaatschap van het Gilde van Ondernemers vormt het fundament voor groei. Met jouw jaarlijkse bijdrage krijg je onbeperkt toegang tot:

  • de inspirerende Gildedag (dit jaar op 5 oktober), een meesterlijk feest met elk jaar een nieuw thema rondom ‘werken aan je bedrijf’
  • de besloten online Gildewerkplaats waar je video-vragen kunt stellen en persoonlijke antwoorden krijgt van de ervaren leden
  • de regelmatige Intervisies (minimaal 6 keer per jaar), vrijdagmiddagen waar je dieper op je uitdaging of vraag kunt ingaan.

 

Deelname aan deze activiteiten is naar behoefte.

Daarnaast is lidmaatschap de toegangspoort tot de groei-programma’s van het Gilde, zoals Reisgezelschap voor gevorderde ondernemers en Lanceerplatform voor startende ondernemers.

Niet voor iedereen

Het Gilde van Ondernemers is er alleen voor ondernemers die een verrijkende impact willen hebben, en heeft een maximum van 144 leden. Er is een intake naar je leer- en groeibehoefte, waarbij de MASTERY lakmoesproeven een centrale rol spelen. Daarnaast is je verlangen en houding om te willen groeien belangrijk. Het gaat er primair niet om waar je staat, maar waar je naartoe wilt. Verder is het Gilde van Ondernemers een absolute vertrouwelijke plek en een pitch-free zone: je wilt geen zaken met elkaar doen.

De bijdrage is voor een kalenderjaar. Ieder jaar wordt zonder opzegging het lidmaatschap met een jaar verlengd. Inschrijving geldt voor het kalenderjaar 2019.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lidmaatschap Gilde van Ondernemers
fundament voor groei” te beoordelen

 795,00 ex BTWReserveren