≡ MENU

Lidmaatschap Gilde van Ondernemers
fundament voor groei

Als ondernemer wil je een verrijkende impact hebben en alles uit je bedrijf halen. Lidmaatschap van het Gilde van Ondernemers vormt jouw fundament voor groei.

 700,00 ex BTW

Categorieën: ,

Lidmaatschap van het Gilde van Ondernemers vormt het fundament voor groei. Met jouw jaarlijkse bijdrage krijg je onbeperkt toegang tot de volgende activiteiten. Deelname aan deze activiteiten is overigens naar behoefte:

  • de inspirerende Gildedag (volgend jaar op vrijdag 27 september 2019), een meesterlijk feest met elk jaar een nieuw thema rondom ‘werken aan je bedrijf’
  • de besloten online Gildewerkplaats waar je video-vragen kunt stellen en persoonlijke antwoorden krijgt van de ervaren leden
  • de regelmatige Intervisies (minimaal 6 keer per jaar), vrijdagmiddagen waar je dieper op je uitdaging of vraag kunt ingaan.
  • tenslotte is het lidmaatschap een vereiste voor een Reisgezelschap van het Gilde.

Niet voor iedereen

Het Gilde van Ondernemers is er voor ondernemers die een onderneming willen bouwen, en heeft een maximum van 144 leden. Er is een intake naar je groeibehoefte, waarbij de MASTERY lakmoesproeven een rol spelen. Daarnaast is je verlangen en houding om te willen groeien het belangrijkste. Het gaat er primair niet om waar je staat, maar waar je naartoe wilt. Verder is het Gilde van Ondernemers een absolute vertrouwelijke plek en een pitch-free zone: je wilt geen zaken met elkaar doen.

De bijdrage is voor een kalenderjaar. Ieder jaar wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd. Inschrijving geldt voor het kalenderjaar 2019. Doe mee!

Participatie

Het Gilde van Ondernemers is een echte coöperatie, waarbij participatie, en dus mee-ondernemen, verwacht wordt. Van een Leerling wordt minimaal één participatie t.w.v. €500 verwacht. Van een Gezel minimaal twee participaties van €500 en van een Meester minimaal drie participaties van €500. Deze participaties zijn eenmalig en participaties zijn onder voorwaarden inwisselbaar bij beëindiging van je lidmaatschap.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lidmaatschap Gilde van Ondernemers
fundament voor groei” te beoordelen

 700,00 ex BTWReserveren