Reisgezelschap – een jaar groei

Trek samen op in een Reisgezelschap: een verfrissende reis in een verrijkend programma vol ontmoetingen, inzichten, doorbraak en groei.

 1.875,00 ex BTW

Categorie:

Instappen bij een Reisgezelschap van het Gilde is een jaar lang werken aan je bedrijf en aan jezelf. Hoe? Door weg te stappen uit de hectiek van je onderneming en in een pitch-free zone met andere ondernemers op te trekken. Een plek om vertrouwelijk te sparren over vraagstukken die jou en je onderneming aangaan. Ervaringen uitwisselen met ondernemers die weten wat ondernemerschap is en van je vraagt. Gedreven door authentieke sprekers op mooie bedrijven en locaties.

Programma

Je zoekt en krijgt verfrissende antwoorden op belangrijke vragen die iedere ondernemer bezig houden, zoals:

 • Ambitie – wat wil je bereiken?
 • Vaardigheden – welke vaardigheden heb je (nodig)?
 • Visie – hoe kijk je naar de wereld?
 • Team – hoe en met wie werk je samen?
 • Propositie – hoe onderscheid je je?
 • Doelen – hoe worden zaken geregeld?
 • Jij – hoe excelleer je?
 • Delen – wat draag je over?

 

Wat gaan we doen?

Je Reisgezelschap bestaat uit ongeveer 12 ondernemers, een derde deel in de beginfase, een derde ervaren en een derde met ruime ervaring. De mix maakt het voor iedereen waardevol, verfrissend en leerzaam. Deelname vereist een minimum van 3 jaar ervaring als ondernemer.

Je stroomt in op een bestaand of nieuw Reisgezelschap en volgt minimaal een jaar de carrousel langs vier stations van de Groeicirkel (zie onder), plus een Gildedag. Elk opstappunt leidt tot groei. Na elk jaar evalueer je of je weer een jaar verder reist. De carrousel zal nieuwe stations blijven aanreiken geïnspireerd op de modellen uit het boek Meesterschap in Ondernemen.

Altijd bezoeken we een ‘meesterondernemer’ die ver is in ondernemerschap en je kan inspireren met zijn/haar ervaring bij het thema van het station op de Groeicirkel. Dan is er delen van ervaringen onderling. Tenslotte ‘oprekken’ door functionele ‘speel’-oefening: leer jezelf beter kennen want persoonlijke groei is zakelijke groei.

 

Maar er is veel meer… online en face-to-face

Online – Tussen de stations door heb je op momenten dat jou dat uitkomt online video-contact in de Gildewerkplaats met je Reisgezelschap, waardoor je een diepere leer-ervaring hebt.

Intervisie – Elk kwartaal is er intervisie. Op een goed bereikbare centrale plek (S2M boven station Amersfoort) en volgens beproefd proces. Deze intervisies zijn optioneel en vallen afwisselend op maandagmiddag of vrijdagmiddag.

Korting – Tegen gereduceerd tarief kun je deelnemen aan al de programma’s van het Gilde. Met je persoonlijke code krijg je altijd een korting van €100,-. Dat maakt deelname aan al de intervisies dus al helemaal gratis. En veel andere mooie evenementen heel aantrekkelijk geprijsd. Het Gilde biedt verdiepende evenementen voor ervaren ondernemers (bijvoorbeeld Meesterproeven) en voor beginnende ondernemers (bijvoorbeeld Lanceerplatform).

Wat is het Resultaat van zo’n jaar samen optrekken?

Deelname aan een Reisgezelschap is een zeer sterke motor als je wilt leren van andere ondernemers en weet dat jouw zakelijke groei gekoppeld is aan meer kennis over ondernemen maar ook zeker je persoonlijke groei, en je beseft dat jijzelf mede ‘bottleneck’ en comfortzone van je bedrijf bent. Je kunt gerust vragen om namen van huidige deelnemers als referentie of luister naar enkele eerdere reisgezellen:

Wanneer is het?

De vier reguliere bijeenkomsten van je Reisgezelschap zijn altijd op vrijdag.

 • vrijdag van 10:00 tot 18:00, met optioneel diner tot 20:30 uur (indicatief)
 • Volgend start-/instappunt: januari 2018
 • Ontmoetingen in 2018 in de maanden feb, apr, jun, 5 okt (Gildedag), nov
 • Exacte data worden bij de start in onderling overleg vastgesteld.

Wat kost het?

Deelname aan een jaar Reisgezelschap kost 2795,- excl. BTW.  Per maand betalen is mogelijk (link naar andere pagina).

Reviews

 1. Karola Asche

  Een pareltje! Dat is het Reisgezelschap voor mij. Een plek voor inspiratie en mooie nieuwe inzichten. Een plek waar het veilig genoeg is om je werkelijke zakelijke struggles te delen en waar je altijd het juiste antwoord krijgt. En plek om jezelf te ontwikkelen zodat je zakelijk kunt groeien. Kortom: een echte aanrader!

 2. Annemarie de Groot – Bakker

  In een wereld waarin je altijd op ‘aan’ staat voor je klanten en relaties, is het prettig om een groep ondernemers te kennen met wie je je vraagstukken kunt bespreken. Zonder opsmuk, open en eerlijk. Want alleen zo kun je elkaar echt verder helpen. Met als resultaat: leren, stretchen, groeien én veel plezier. Ik heb weer voor een jaar bijgetekend!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1.875,00 ex BTWReserveren